Poniżej proszę zamieszczać swoje uwagi, opinię i komentarze dotyczące szkolenia z zakresu znaku CE dla urządzeń elektrycznych.
Prosimy Zaloguj lub Zarejestruj się się, aby dołączyć do rozmowy.
Ilość przekazanej wiedzy w przeciągu raptem 6 godzin.. jestem pod wrażeniem.
Po szkoleniu posiadam podstawową ale wystarczającą wiedzę z zakresu nadania znaku CE dla moich produktów.
Na pewno bardzo korzystny jest support po szkoleniu w razie problemów.
Jestem zadowolony polecam wszystkim.
Nie taki diabeł straszny!
Dobrze i ciekawie przedstawione zagadnienia, które nas interesowały. Szkolenie sprofilowane do naszych potrzeb. Wiedza podana w dużej ilości ale w sposób jasny i zrozumiały dla wszytkich. Szkolenie dobre dla osób, które zaczynają pracę z CE ale też dla tych, którzy mają już pewną wiedzę.
Z czystym sumiemiem polecam dla osób szukających solidnego szkolenia z tej tematyki.
Uczestniczyłem w szkoleniu organizowanym w dniu 20 lutego 2019 - szkolenie 1-dniowe, wiedzy przekazanej podczas szkolenia na prawdę sporo. Dużo przykładów dotyczących oznaczenia CE, dyrektyw, norm, badań oraz deklaracji zgodności. Polecam.
1. Zakres szkolenia i tematy: przemyślane i odpowiednio dobrane
2. Organizacja szkolenia (komunikacja, użyte narzędzia, zarządzanie czasem): wzorowa
3. Szkolący przygotowany, kompetentny, przekazywał wiedzę w jasny zrozumiały i płynny sposób
Z czystym sumieniem mogę polecać to szkolenie innym.